زانودرد

همه چیز در مورد انواع زانوبند طبی

بررسی بهترین انواع زانوبند طبی

انواع زانوبند طبی را می توان در شرایط مختلف با اهداف مختلف استفاده کرد؛ به عنوان مثال زانوبند های ورزشی برای پیشگیری از آسیب شدیدتر، زانوبندهای کشکک بند برای محافظت از کشکک و زانوبند آرتروز برای توزیع مناسب وزن روی مفصل زانو مورد استفاده قرار می گیرند. در ادامه سعی داریم به بررسی دقیق تر بهترین انواع زانوبند طبی بپردازیم و خواص و ویژگی های هر یک را بررسی کنیم.

زانوبند طبی چیست؟

زانوبند طبی (Knee Brace) که گاها با نام ارتز زانو نیز شناخته می‌شود، وسیله‌ای پزشکی است که از مفصل زانو حمایت کرده و به ثبات آن کمک می‌کند. این وسیله با فشرده‌سازی و کنترل حرکات زانو، می‌تواند به کاهش درد، التهاب و تورم ناشی از آسیب‌دیدگی یا بیماری‌های مختلف زانو کمک کند.

اگر درگیر زانودردی همین حالا پرسشنامه رو پر کن

برای دریافت مشاوره رایگان و درمان زانودرد و یا خرید زانوبند زاپیامکس با تکنولوژی امواج درمانی شماره تماس خود را وارد کنید.

 بیشتر بخوانید: زانوبند زاپیامکس

زانوبند طبی کالای پزشکی است که با هدف تثبیت، حمایت و یا درمان انواع بیماری های مفصل زانو استفاده می شود.

زانوبند طبی به درمان چه مشکلاتی کمک می‌کند؟

پزشکان از زانوبند برای درمان آسیب‌های شایع زانو از جمله موارد زیر استفاده می‌کنند:

  • رگ‌به‌رگ شدن زانو
  • آسیب‌های رباط‌های زانو
  • سندروم درد پاتلوفمورال (PFPS) یا همان زانوی دونده
  • ناپایداری کشکک زانو
  • تاندونیت کشکک (زانو) یا سایر مشکلات تاندونی
  • دررفتگی کشکک زانو

همچنین، در صورت ابتلا به برخی از شرایطی که بر عضلات یا مفاصل شما تأثیر می‌گذارند، ممکن است نیاز به استفاده از زانوبند داشته باشید، از جمله:

  • نوروپاتی محیطی
  • آرتروز زانو
  • شرایطی که می‌توانند مفصل زانو را ضعیف یا شل کنند (مانند سندرم هایپر‌موبیلیته مفصلی یا سندرم اهلرز-دانلوس)

پزشک شما همچنین ممکن است برای پیشگیری از آسیب‌های ورزشی یا مدیریت درد زانو، استفاده از زانوبند را توصیه کند.

بیشتر بخوانید: خرید انواع زانوبند طبی

زانوبند طبی چگونه عمل می‌کند؟

زانوبند از زانوی شما حمایت کرده و آن را در جای خود محکم نگه می‌دارد. این کار با تراز نگه داشتن مفصل زانو انجام می‌شود. زانوبندها معمولاً از پلاستیک یا فلز محکم با بالشتک و تسمه‌هایی ساخته می‌شوند که دور زانو و ساق پای شما بسته می‌شوند. استفاده از زانوبند به کاهش فشار بر مفصل زانو کمک کرده و از حرکات بیش از حد یا ناگهانی آن جلوگیری می‌کند. میزان مقاومت و حمایتی که زانوبند به شما می‌دهد، به نوعی که نیاز دارید بستگی دارد.

معرفی انواع زانوبند طبی

دنیای زانوبندها به وسعت تنوع مشکلات زانو است. هر نوع زانوبند با طراحی خاص و ویژگی‌های منحصر به فرد خود، برای رفع نیازها و مشکلات خاصی طراحی شده است. در زیر به دسته‌بندی‌های اصلی زانوبندهای طبی و کاربردهای هر کدام اشاره می‌کنیم:

زانوبندهای حمایتی (Supportive Knee Braces)

زانوبندهای حمایتی با فشرده‌سازی ملایم تا متوسط زانو، به کاهش درد، التهاب و تورم ناشی از آرتروز، دردهای خفیف زانو و آسیب‌های جزئی کمک می‌کنند. زانوبندهای آستینی و بنددار از جمله زانوبندهای حمایتی هستند. در جدول زیر، اطلاعات مربوط به زانوبندهای آستینی و بنددار آورده شده است:

 انوع زانوبند حمایتی  جنس  میزان حمایت  کاربرد  بیماری‌ها
زانوبندهای آستینی (Sleeve Knee Braces):  معمولاً از نئوپرن یا مواد کشسانی دیگر  متوسط، با فشرده‌سازی کلی زانو  کاهش درد عمومی، پشتیبانی در فعالیت‌های روزانه  آرتروز، دردهای خفیف تا متوسط زانو، التهابات و تورم
زانوبندهای بنددار (Wraparound Knee Braces)  ترکیبی از نئوپرن و بندهای قابل تنظیم  بیشتر از زانوبندهای آستینی  تثبیت زانو، کاهش فشار  کشیدگی رباط‌ها، آسیب‌های خفیف زانو

زانوبندهای حمایتی با فشرده‌سازی ملایم سبب کاهش درد، التهاب و تورم ناشی از آرتروز، دردهای خفیف زانو و آسیب‌های جزئی زانو می شود.

زانوبندهای تثبیت کننده (Stabilizing Knee Braces)

زانوبندهای تثبیت کننده با استفاده از لولا، پلاستیک یا فلز، ثبات و کنترل بیشتری را برای زانو فراهم می‌کنند. از آنها برای تثبیت زانو در حرکات خاص، جلوگیری از حرکت‌های غیرطبیعی و درمان آسیب‌های شدیدتر مانند پارگی رباط‌ها استفاده می‌شود. از انواع آن می‌توان به مفصلی و پایه‌ای اشاره کرد. در جدول زیر، اطلاعات مربوط به زانوبندهای مفصلی و پایه‌ای آورده شده است:

 انوع زانوبند تثبیت کننده  جنس  میزان حمایت  کاربرد  بیماری‌ها
زانوبندهای مفصلی (Hinged Knee Braces)  ترکیبی از نئوپرن، پلاستیک یا فلزات سبک  بسیار بالا، دارای مفاصل جانبی  تثبیت زانو در حرکات خاص، جلوگیری از حرکت‌های غیرطبیعی  پارگی رباط‌ها (مثل ACL)، ناپایداری شدید زانو
زانوبندهای پایه‌ای (Basic Stabilizer Braces)  نئوپرن با بندهای تقویتی  متوسط تا زیاد  پشتیبانی بیشتر از زانوبندهای آستینی  آسیب‌های خفیف تا متوسط زانو، نیاز به پشتیبانی بیشتر

زانوبند لولایی از حرکت زانو در جهات خاص جلوگیری می کند و باعث پیشگیری از بروز آسیب های بیشتر به زانو می شود.

زانوبندهای اصلاحی (Corrective Knee Braces)

زانوبندهای اصلاحی با هدایت زانو در زاویه صحیح، به اصلاح انحرافات زانو مانند والگوس یا واروس و کاهش فشار بر نقاط خاص زانو کمک می‌کنند. آرتروز جانبی و انحرافات زانو از جمله مواردی هستند که می‌توان از زانوبندهای اصلاحی برای درمان آنها استفاده کرد. در جدول زیر، اطلاعات مربوط به زانوبندهای والگوس یا واروس آورده شده است:

 نوع زانوبند  جنس  میزان حمایت  کاربرد  بیماری‌ها
 زانوبندهای والگوس یا واروس (Valgus/Varus Unloading Braces)  پلاستیک یا فلزات سبک با بندهای قابل تنظیم  بالا  اصلاح زاویه زانو، کاهش فشار بر نقاط خاص  انحرافات زانو (والگوس یا واروس)، آرتروز جانبی

زانوبندهای اصلاحی با هدف اصلاح ساختار زانو در بیماران مبتلا به عارضه پای پرانتزی استفاده می شوند.

زانوبندهای پاتلا (Patellar Knee Braces)

زانوبندهای پاتلا با تمرکز بر کشکک (کاسه زانو)، به حمایت و ثبات آن در جای خود کمک می‌کنند. دردهای پاتلا، سندرم پاتلافمورال و تاندونیت پاتلا از جمله مواردی هستند که می‌توان از زانوبندهای پاتلا برای درمان آنها استفاده کرد. در جدول زیر، اطلاعات مربوط به زانوبندهای نگه دارنده پاتلا و بنددار پاتلا از انواع آن آورده شده است:

 انوع زانوبند پاتلا  جنس میزان حمایت  کاربرد  بیماری‌ها
زانوبندهای نگه دارنده پاتلا (Patella Support Braces)  نئوپرن با حلقه تقویتی  متوسط  نگه داشتن و حمایت از پاتلا  دردهای پاتلا، سندرم پاتلافمورال
زانوبندهای بنددار پاتلا (Patella Strap Braces)  نوارهای کشسانی  سبک  کاهش فشار زیر یا بالای پاتلا  تاندونیت پاتلا، دردهای زیر زانو

زانوبندهای پاتلا منجر به حمایت و حفاظت از کشکک زانو می شوند.

زانوبندهای توانبخشی (Rehabilitative Knee Braces)

زانوبندهای توانبخشی برای کنترل حرکت زانو بعد از جراحی، بازسازی رباط‌ها و تثبیت زانو در دوران نقاهت استفاده می‌شوند. زانوبندهای بعد از جراحی و ثابت از جمله زانوبندهای توانبخشی هستند. در جدول زیر، اطلاعات مربوط به زانوبندهای بعد از جراحی و زانوبندهای ثابت آورده شده است:

 انوع زانوبند توانبخشی  جنس میزان حمایت  کاربرد  بیماری‌ها
زانوبندهای بعد از جراحی (Post-Operative Knee Braces)  ترکیبی از پلاستیک و بندهای قابل تنظیم  بسیار بالا  کنترل حرکت زانو بعد از جراحی  جراحی زانو، بازسازی رباط‌ها
زانوبندهای ثابت (Immobilizer Braces)        نئوپرن، فلزات سبک  بسیار بالا  ثابت نگه داشتن زانو  شکستگی‌ها، آسیب‌های شدید زانو

زانوبندهای ورزشی (Sports Knee Braces)

زانوبندهای ورزشی طراحی شده‌اند تا در هنگام انجام فعالیت‌های ورزشی، حمایت و پشتیبانی لازم به زانو ارائه دهند. این نوع زانوبندها از موادی مانند نئوپرن و مواد کشسانی ساخته می‌شوند که قابلیت کشش و یکنواختی فشار را دارند. حمایت اصلی این زانوبندها از طریق تقویت و استحکام بخشیدن به ساختارهای زانویی انجام می‌شود که این شامل پشتیبانی از رباط‌ها، کپسول‌ها و سایر اجزای زانو است. زانوبندهای ورزشی می‌توانند در جلوگیری از آسیب‌های ورزشی مانند کشیدگی رباط‌ها، افتادگی زانو و آسیب‌های مرتبط با فعالیت‌های ورزشی موثر باشند. همچنین، برخی از این زانوبندها دارای طراحی خاصی برای افزایش استحکام و پایداری زانو در حین حرکت‌های ورزشی هستند که می‌تواند کمک کند تا عملکرد ورزشی بهبود یابد و از آسیب‌های مجدد در زانو جلوگیری شود.

زانوبندهای ورزشی با هدف پیشگیری از بروز انواع آسیب های ورزشی پوشیده می شوند.

زانوبندهای حرارتی (Thermal Knee Braces)

زانوبندهای حرارتی به عنوان یک نوع از زانوبندها طراحی شده‌اند تا از طریق اعمال گرما به منطقه زانو کمک کنند. این نوع زانوبندها اغلب از نئوپرن ساخته شده‌اند که دارای عناصر حرارتی مثل باتری‌های قابل شارژ یا ترموستات هستند که می‌توانند دمای آن‌ها را تنظیم کنند. هدف اصلی استفاده از این زانوبندها، فراهم کردن گرمایی ملایم به منطقه زانو است که می‌تواند به کاهش درد و تنش عضلانی کمک کند. این تأثیر گرما باعث افزایش جریان خون در منطقه زانو می‌شود که به نتیجه‌ای مانند کاهش التهابات، کاهش درد‌های زانویی مزمن، تسکین از آرتروز و کمک به تسریع در فرایندهای بازسازی و بهبودی مفید است. زانوبندهای حرارتی با توجه به نیاز فرد می‌توانند دمای خود را تنظیم کرده و برای زمان‌های مختلف استفاده شوند که این ویژگی می‌تواند آن‌ها را به یک ابزار موثر برای مراقبت و درمان زانو تبدیل کند.

بیشتر بخوانید: نظرات در مورد زانوبند زاپیامکس

زانوبندهای بادی (Pneumatic Knee Braces)

زانوبندهای بادی یا هوازی (Air Knee Braces) طراحی شده‌اند تا از طریق استفاده از هوا یا گاز فشرده در داخل یک یا چند پد بادی، پشتیبانی و حمایت لازم به زانو ارائه دهند. این نوع زانوبندها معمولاً از موادی مانند نئوپرن یا مواد مشابه ساخته می‌شوند و دارای یک یا چند پد یا کیسه‌های بادی هستند که می‌توانند فشار درونی را تنظیم کرده و به شکل زانوبندی تعبیه شوند.

استفاده اصلی از زانوبندهای بادی در این است که با فشار مناسبی که به طور خودکار تنظیم می‌شود، پشتیبانی و استحکام لازم را به زانو ارائه دهند. این فشار قابل تنظیم می‌تواند در کنترل حرکت‌های زانو کمک کند، مخصوصاً در حین انجام فعالیت‌های ورزشی یا وظایف روزمره. همچنین، زانوبندهای بادی ممکن است در کاهش درد زانو، افزایش پایداری و کاهش فشارهای غیر طبیعی بر روی زانو مؤثر باشند. این ویژگی‌ها زانوبندهای بادی را به یک گزینه معمولاً مورد استفاده برای افرادی که نیاز به حمایت قابل تنظیم و شخصی‌سازی دارند، به ویژه زمانی که نیاز به تنظیم دقیق فشار بر روی زانو وجود دارد، تبدیل کرده است.

زانوبندهای تخصصی (Specialized Knee Braces)

زانوبندهای تخصصی معمولاً به منظور رفع مشکلات خاص زانو و حمایت بهینه در شرایط خاص طراحی می‌شوند. این نوع زانوبندها شامل محصولاتی هستند که با توجه به نیازهای مشخص بیماری یا شرایط زانویی تولید می‌شوند و اغلب دارای طراحی‌های خاصی برای رسیدن به اهداف خاص هستند. به عنوان مثال، زانوبندهایی که برای پشتیبانی و تثبیت بعد از جراحی‌های رباط صلیبی یا بازسازی زانو طراحی شده‌اند، یا زانوبندهایی که برای کنترل و تسکین از درد و التهابات مزمن زانو مثلا در بیماری‌های دژنراتیو زانو، استفاده می‌شوند. هدف اصلی این زانوبندها بهبود کیفیت زندگی فرد است که با ارائه حمایت مناسب، کاهش درد و تسکین از علائم بیماری‌های زانویی، به این هدف می‌رسند.

روش صحیح پوشیدن زانوبند طبی چیست؟

پوشیدن صحیح زانوبند طبی برای استفاده حداکثری از مزایای آن و جلوگیری از آسیب‌های احتمالی بسیار مهم است. در اینجا به طور کلی مراحل  پوشیدن زانوبند را شرح می‌دهیم:

  1. زانوبند مناسب را انتخاب کنید: قبل از هر چیز، باید زانوبند مناسب با نیازها و شرایط خود را انتخاب کنید. برای این کار، حتماً با پزشک یا متخصص ارتوپدی مشورت کنید. آنها می‌توانند با بررسی وضعیت شما، نوع و سایز مناسب زانوبند را به شما تجویز کنند.
  2. زانوبند را تمیز و خشک نگه دارید: قبل از پوشیدن زانوبند، حتماً آن را با آب و صابون ملایم بشویید و به طور کامل خشک کنید. استفاده از زانوبند کثیف یا مرطوب می‌تواند باعث تحریک پوست و ایجاد عفونت شود.
  3. زانوبند را در جای مناسب قرار دهید: اکثر زانوبندها دارای علامت‌گذاری‌های مشخصی برای نشان دادن جهت صحیح پوشیدن هستند. به این علامت‌ها توجه کنید و زانوبند را در جای مناسب قرار دهید.
  4. زانوبند را به درستی تنظیم کنید: بسیاری از زانوبندها دارای بندهای قابل تنظیم هستند. این بندها را به گونه‌ای تنظیم کنید که زانوبند به طور کامل و محکم در جای خود قرار گرفته و فشرده‌سازی مناسب را ایجاد کند. زانوبند نباید آنقدر تنگ باشد که باعث درد یا ناراحتی شود و در عین حال نباید آنقدر گشاد باشد که نتواند ثبات و فشرده‌سازی لازم را ایجاد کند.
  5. فعالیت خود را به تدریج افزایش دهید: در ابتدا، از زانوبند برای مدت کوتاهی در روز استفاده کنید و به تدریج زمان استفاده از آن را افزایش دهید. همچنین، از انجام فعالیت‌های سنگین در همان ابتدای استفاده از زانوبند خودداری کنید.

نکات مهم در پوشیدن زانوبند طبی

برای بهره‌گیری حداکثری از مزایای زانوبند:

  • اگر در هنگام استفاده از زانوبند احساس درد، بی‌حسی یا سوزن سوزن شدن کردید، استفاده از آن را متوقف کرده و با پزشک خود مشورت کنید.
  • زانوبند را باید به طور مرتب شست تا تمیز و عاری از باکتری باشد.
  • اگر از زانوبند برای مدت طولانی استفاده می‌کنید، حتماً در طول روز استراحت کرده و زانوبند را از پا خارج کنید.
  • در صورت مشاهده هرگونه پارگی یا آسیب در زانوبند، از آن استفاده نکنید.

موارد منع استفاده از زانوبند طبی

در موارد زیر از استفاده از زانوبند خودداری کنید:

  • اگر به لاتکس یا هر ماده دیگری که در زانوبند استفاده شده است حساسیت دارید، از آن استفاده نکنید.
  • اگر دارای زخم باز یا عفونت در ناحیه زانو هستید، از زانوبند استفاده نکنید.
  • اگر از مشکلات گردش خون در پاها رنج می‌برید، قبل از استفاده از زانوبند با پزشک خود مشورت کنید.

با پوشیدن صحیح زانوبند و رعایت نکات ایمنی، می‌توانید از مزایای این وسیله ارزشمند برای التیام درد، بهبود عملکرد و محافظت از زانوهای خود بهره‌مند شوید.

بهترین زانوبند برای آرتروز چیست؟

انتخاب بهترین زانوبند برای آرتروز به نوع آرتروز، شدت علائم و فعالیت‌های روزانه شما بستگی دارد. با این حال، بر اساس شواهد علمی، برخی از انواع زانوبندها می‌توانند به طور کلی برای تسکین درد و بهبود عملکرد زانو در افراد مبتلا به آرتروز مفید باشند. زانوبندهای آنلودر (unloader) بهترین زانوبند برای بیماران مبتلا به آرتروز است.

  • آستین زانو (Sleeve Knee Braces): مناسب برای آتروز خفیف: زانوبندهای اسلیو با فشرده‌سازی ملایم زانو، به کاهش درد، التهاب و تورم ناشی از آرتروز کمک می‌کنند. همچنین می‌توانند از گرم نگه داشتن زانو و افزایش جریان خون در آن ناحیه حمایت کنند. در یک مطالعه منتشر شده در مجله “Cochrane Database of Systematic Reviews” در سال 2015، مشخص شد که استفاده از زانوبند آستینی به مدت 6 هفته، درد و سفتی زانو را در افراد مبتلا به آرتروز زانو به طور قابل توجهی کاهش می‌دهد.
  • زانوبندهای پاتلا (Patellar Knee Braces) برای مدیریت آتروز در کشکک: زانوبندهای پاتلا (Patellar Knee Braces) برای مدیریت آرتروز زانو به‌ویژه برای کسانی که درد یا ناپایداری کشکک (کاسه زانو) را تجربه می‌کنند، طراحی شده‌اند. این زانوبندها با تمرکز بر کشکک زانو، به حمایت و تثبیت آن در جای خود کمک می‌کنند. استفاده از زانوبندهای پاتلا به کاهش درد و افزایش پایداری مفصل زانو به‌ویژه در فعالیت‌های روزمره و ورزشی کمک می‌کند.
  • زانوبندهای لولایی (Hinged Knee Braces): مناسب برای آتروز شدید زانو: زانوبندهای لولایی با استفاده از لولا، پلاستیک یا فلز، ثبات و کنترل بیشتری را برای زانو فراهم می‌کنند. می‌توانند برای افراد مبتلا به آرتروز زانو که ناپایداری یا ضعف در مفصل زانو دارند مفید باشند. این موضوع بواسطه مزالعات علمی نیز اثبات شده است. برای مثال در یک مطالعه منتشر شده در مجله “Healthcare” در سال 2012، مشخص شد که استفاده از زانوبند لولایی به مدت 8 هفته، درد و عملکرد زانو را در افراد مبتلا به آرتروز زانو به طور قابل توجهی بهبود می‌بخشد.
  • زانوبند آنلودر (unloader): زانوبندهای آنلودر طوری طراحی شده اند که از ایجاد فشار بر زانوی فرد مبتلا به آرتروز زانو جلوگیری کنند و به این ترتیب میزان سایش و درنهایت تعویض مفصل زانو را به تعویق بیاندازند. زانوبندهای آنلودر بهترین زانوبند آرتروز هستند چراکه به طور خاص برای کنترل آرتروز طراحی شده اند.

بهترین زانوبند برای پارگی مینیسک چیست؟

انتخاب بهترین زانوبند طبی برای پارگی مینیسک نیز دست مثل آتروز به نوع پارگی، شدت علائم و فعالیت‌های روزانه شما بستگی دارد. در حالی که تحقیقات متعددی در این زمینه انجام شده است، اما به دلیل تنوع در نوع پارگی و شرایط فردی، ارائه یک پاسخ واحد به عنوان “بهترین زانوبند” دشوار است. با این حال، می‌توان بر اساس شواهد علمی، به برخی از زانوبندها که می‌توانند برای پارگی مینیسک مفید باشند اشاره کرد:

  • زانوبندهای لولایی (Hinged Knee Braces): زانوبندهای لولایی (Hinged Knee Braces) به عنوان یکی از بهترین گزینه‌ها برای مدیریت پارگی‌های خفیف مینیسک شناخته می‌شوند. این نوع زانوبندهای طبی با استفاده از لولاها، پلاستیک یا فلز طراحی شده‌اند و ثبات و کنترل بیشتری برای مفصل زانو فراهم می‌کنند.
  • زانوبندهای آستینی (Sleeve Knee Braces): زانوبندهای آستینی (Sleeve Knee Braces) یکی دیگر از انواع زانوبندها هستند که برای مدیریت پارگی‌های خفیف مینیسک و سایر مشکلات زانو به کار می‌روند. این بریس‌های زانو از مواد کشسان مانند نئوپرن یا نایلون ساخته شده‌اند و به شکل یک آستین دور زانو قرار می‌گیرند. این نوع زانوبندها با فشرده‌سازی ملایم زانو، به کاهش درد، التهاب و تورم ناشی از پارگی مینیسک کمک می‌کنند. همچنین می‌توانند از گرم نگه داشتن زانو و افزایش جریان خون در آن ناحیه حمایت کنند.

مزایای استفاده از زانوبند طبی چیست؟

زانوبندهای طبی فرشته‌های نجات زانوهای شما هستند! این ابزار ساده و کاربردی به سرعت و به راحتی از مفصل زانو پشتیبانی کرده و علائمی مانند درد و خشکی را تسکین می‌دهند. زانوبندها همچنین می‌توانند به بهبودی ایمن پس از آسیب و پیشگیری از مصدومیت‌های آینده کمک کنند. پوشیدن و تنظیم زانوبندها معمولاً بسیار آسان است که این امر به خصوص بعد از آسیب و در زمان وجود تورم بسیار مفید است.

آیا بستن زانوبندهای طبی ریسک یا خطری هم دارد؟

خوشبختانه، زانوبندهای طبی خطرات بسیار کمی دارند. با این حال، برخی عوارض جانبی احتمالی وجود دارند که عبارتند از:

  • تحریک پوستی
  • زخم‌های فشاری
  • تحت فشار قرار گرفتن عصب

این احتمال نیز وجود دارد که استفاده از زانوبند علائم شما را بهبود نبخشد یا از آسیب جلوگیری نکند. در مورد انتظارات خود و سایر روش‌های درمانی که می‌توانند به کنترل علائم شما کمک کنند، با پزشک خود صحبت کنید.

بیشتر بخوانید: خرید کمربند پلاتینر

سوالات متداول در مورد زانوبندهای طبی

1.زانوبندهای طبی چگونه به درمان مشکلات زانو کمک می‌کنند؟

زانوبندهای طبی به عنوان ابزاری کمکی برای پشتیبانی، ثبات و حفاظت از ناحیه زانو در مواجهه با مشکلات مختلف زانو مانند آسیب‌های مینیسک، آرتروز، آسیب‌های رباط و پیشگیری از آسیب در ورزش‌های خاص و غیره استفاده می‌شوند. آنها می‌توانند به بهبود علائم و کاهش درد کمک کرده و به افزایش قابلیت‌های حرکتی زانو کمک کنند.

2.آیا استفاده مداوم از زانوبند مضر است؟

استفاده مداوم از زانوبند در برخی موارد می‌تواند منجر به ضعف عضلات زانو و کاهش ثبات مفصل شود، بنابراین استفاده مناسب و به موقع از زانوبند بسیار مهم است.

3.بهترین زانوبند برای آرتروز زانو چیست؟

زانوبندهای آنلودر (unloader) بهترین زانوبند برای مبتلایان به آرتروز زانو هستند و می توانند نیاز به عمل جراحی را تا حدی به تعویق بیاندازند.

تجهیزات پزشکی خانگی

منابع:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7173742

https://www.mdpi.com/2227-9032/11/9/1221

https://www.drugs.com/cg/hinged-knee-brace.html

https://familydoctor.org/knee-bracing-what-works/

https://www.orthomed.ca/blog/what-is-the-best-knee-brace-design-for-me.html

https://my.clevelandclinic.org/health/treatments/21034-knee-brace/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *